INTERNATIONAL BUSINESS COMPANY doo
je preduzeće registrovano za spoljnu i unutrašnju trgovinu, istraživanje i consulting, osnovano 1994.godine.

Generalni je zastupnik i distributer za tržište Srbije za PIQUADRO, DANIEL MILANO, AD56 MILANO, AQUILA BRANDS i MONTEGRAPPA iz Italije kao i WALDMANN iz Nemačke. Takodje je i uvoznik Fnancial Times rokovnika iz Velike Britanije i Ted Lapidus satova firme CHRONOGRAPH INTERNATIONAL iz Dubai-a, UAE.

PIQUADRO
sa sedištem u Bologni, Italija, je renomirani proizvodjač ekskluzivne poslovne i putne kožne galanterije kao što su putne torbe, akt tašne, novčanici, kaiševi, futrole, kišobrani, neseseri, kaiševi, privesci i dr. PIQUADRO svoje proizvode izvozi u više od 40 zemalja sveta i njihove radnje se nalaze na najekskluzivnijim lokacijama kao što su glavne ulice, shoping centri, aerodromi i to u Italiji, Nemačkoj, Španiji, Austirji, Francuskoj, Rusiji, Holandiji, UAE, i drugim zemljama. Svake godine PIQUADRO izbaci nekoliko novih linija proizvoda u najaktuelnijim bojama. Pored programa kože PIQUADRO proizvodi i proizvode u kombinaciji kože sa mikrofiberom i tehnofiberom.
Brendovi koje kompaniji IBC zastupa
 
 
AQUILA BRANDS

sa sedištem u Italiji je licencirani proizvodjač pribora za pisanje i to naliv pera, rolera i hemijskih olovaka sledećih brendova: Mercedes-Benz, Jaguar, SMART, Ducati, Tibaldi, Tibaldy for Bently i sl..
  ELMO & MONTEGRAPPA

sa sedištem u Italiji proizvodi i distribuira ekskluzivni pribor za pisanje luksuznog dizajna pod zaštitnim znakom MONTEGRAPPA. Poznati su i po proizvodnji kolekcionarskog pribora za pisanje u ograničenim serijama.
  DANIEL i AD56

sa sedištem u Milanu su proizvodjači najkvalitetnih i ekskluzivnih kravata, marama, šalova i ešarpi od svile, vune, kašmira. Proizvode po narudžbini za renomirane svetske proizvodjače i brendove kao što su FENDI, D&G, ETRO, IV SAINT LOREANT i druge.
  WALDMANN

sa sedištem kod Stutgarta, Nemačka, je licencirani proizvodjač hemijskih olovaka, naliv pera i rolera Carven. Waldmann takodje ima svoju kolekciju olovaka od čistog srebra. Sve olovke su pakovane u ekskluzivne kutije.
  CHRONOGRAPH
INTERNATIONAL

je licencirani proizvodjač TED LAPIDUS i HELVECO ručnih satova, pisaćeg pribora, ženskih tašni i kožne galanterije.
 

PIQUADRO

Veliki izbor muških i ženskih poslovnih tašni kao i tašni za notebook računare od kože ili kože sa tehnofiberom. Izuzetan dizajn, komfor i tehnologija čine osnovu naši proizvoda.

DANIEL

Veliki izbor dezena, stilova, praćen izuzetnim kvalitetom izrade i materijala.

WALDMANN

Waldmann izlazi u susret Vašim potrebama i u ponudi ima čitav niz novih kolekcija.

MONTEGRAPPA

Nearly a century of superb craftsmanship has passed for this Italian brand known.